E-Bike experience bij CROOZE tijdens de WereldHavenDagen

Dec 1, 2015

CROOZE heeft speciaal tijdens de WereldHavenDagen van 4 t/m 6 september een indoor testparcours waarbij je e-bikes kunt uitproberen. CROOZE heeft de meest trendy en stijlvolle e-bikes. Of je nu op zoek bent naar een High-speed (45 km/u) of Low-speed (25 km/u) e-bike, CROOZE heeft het!

Zoals de merken Haibike, Stromer, Mando, Smart en UrbanArrow. Verder heeft CROOZE als enige in Nederland de Scrooser. Een bijzonder elektrische step, een echte must have. Ook voor fietsaccessoires kom je naar CROOZE. Een compleet assortiment aan zadels en tassen van Brooks en Ortlieb en fietsendragers en kinderzitjes van Thule.

Tijdens de WereldHavenDagen heeft CROOZE extra speciale en interessante acties. Zo krijg je een tweede accu bij aanschaf van een Mando e-bike een tas van Ortlieb, Diner bon bij CEO Baas van het Vlees of een jaar lang gratis casco verzekerd op elke andere e-bike.

Uiteraard ben je bij CROOZE ook aan het juiste adres voor de beste koffie. Niet alleen omdat we Giraffe koffie schenken maar ook omdat we – tijdens de WereldHavenDagen - een professionele Barista in huis hebben.

####Je bent van harte welkom. CROOZE store:
Veerlaan 19G
3072AN Rotterdam

Crooze Store

Ervaring van Menno Coehoorn over zijn ST2S

Jun 23, 2016

Efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden in de stad, Urban Arrow is dè ideale vervanger van de auto en bestelwagen.

Lees verder
Crooze Store

Urban Arrow Cargo Lease by CROOZE

May 9, 2016

Efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden in de stad, Urban Arrow is dè ideale vervanger van de auto en bestelwagen.

Lees verder