Ervaring van Menno Coehoorn over zijn ST2S

Jun 23, 2016

De Stromer S 2s is op papier al een geweldenaar naar in de praktijk overtreft hij alle stoutste verwachtingen. Tegen de wind in de Brienenoordbrug op houdt hij met gemak de snelheid aan van 45 km / uur. Het is of de fietsers stil staan. Geïnteresseerde blikken vanuit de auto’s  op de hoofdrijbaan die (zo lijkt het) nauwelijks sneller lijken te gaan.

Wat wil je ook, zo’n Speed-bike die nauwelijks valt te herkennen als een elektrisch aangedreven machine. Want een machine is het !. Ligt al een blok op de weg en haalt met de nodige inspanning (regelbaar) op het vlakke terrein ook met gemak meer dan die snelheid. De Stromer S2s maakt het beloofde meer dan waar.  

Op de IJsseldijk tussen Rotterdam en Gouda worden auto’s moeiteloos ingehaald. Nooit dreigt de controle ook maar even verloren te gaan. De krachtige en soepel remmen garanderen maximale controle en veiligheid.

Nooit vertonen ze ook maar de geringste neiging tot blokkeren. Rijdt en schakelt (schakelt) uitermate  zo soepel dat altijd en overal (op tijd) de juiste versnelling en power kan worden gekozen.  

Hou je de maximale snelheid aan (en waarom zou je vaart minderen) dan is het bovendien een uitstekend trainingsmaatje.

Met de flitsende kleuren en antracietkleurige  Kask helm dwingt hij overal verbaasde  en verraste blikken af. De oudere berijder (van boven d 60) voelt zich hier jaren jonger mee. Race-fietsers kunnen moeiteloos worden bijgehaald en gepasseerd. Een peletonnetje (inhalen) is geen uitdaging maar een richtpunt dat ook weer zo is gepasseerd. Verbaasde blikken alom die zoeken naar de oorzaak van deze snelheid.

Ook de boekhouder staat volledig achter deze aankoop daar de Stromer kleinzakelijk gezien (nog) onder uitermate gunstige fiscale regelingen valt. Vol trots kan deze Stromer dan ook worden getoond aan familie en vrienden.

Men weet niet wat men ziet. Uiteraard wil men zonder uitzondering wel eens een ritje maken. Dat geldt ook in het bijzonder voor de locale fietsenmaker die schoorvoetend moet toegeven dat deze bike wel iets anders is dan men in het reguliere programma E-bikes aan kan bieden. De eerste ervaring is dus een meer dan geweldige ervaring. Het design is zo mooi dat de fiets zelfs in de huiskamer als blikvanger  niet zou misstaan.

Men moet de Stromer (gewoon) uitproberen om het te kunnen geloven.

Crooze Store

Ervaring van Menno Coehoorn over zijn ST2S

Jun 23, 2016

Efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden in de stad, Urban Arrow is dè ideale vervanger van de auto en bestelwagen.

Lees verder
Crooze Store

Urban Arrow Cargo Lease by CROOZE

May 9, 2016

Efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden in de stad, Urban Arrow is dè ideale vervanger van de auto en bestelwagen.

Lees verder