Let's crooze
Crooze Zakelijk

Crooze zakelijk

Begin de dag in stijl

Sportief en ontspannen aan je werkdag beginnen. Innovatief en flexibel vervoer in stijl. En duurzame en gezonde mobiliteit voor medewerkers. Ook zakelijk ben je bij Crooze aan het juiste adres.

Ook zakelijk ben je bij Crooze aan het juiste adres.

Werkgever

Moderne mobiliteit moet tegelijk innovatief, duurzaam, en kostenefficiënt zijn. De e-mobility van Crooze voldoen aan al die eisen. Je medewerkers komen energieker en gezonder op kantoor, en zijn effectiever gedurende de dag. Daarnaast is e-mobility fiscaal erg gunstig voor zowel de werkgever als werknemer.

Meer weten?
We komen graag langs om je meer te vertellen.

Maak een afspraak

Werknemer

Geen zin om met je dure (lease)auto in de file te staan? Met een e-solution van Crooze maak je van je werkverkeer een sportieve en ontspannen ervaring. En dat met een duurzaam vervoersmiddel. Bovendien ben je met de gunstige belastingregeling een stuk voordeliger uit. Voldoende redenen om je werkgever te overtuigen van de voordelen van e-mobilty.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder.

Plan een proefrit

Altijd een oplossing

Huren, kopen, of leasen
Bij ons is alles mogelijk. Samen bepalen we de beste oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstuk. Hierbij kunnen we elke vorm van financiering aanbieden, van huur tot full operational lease.

Vertel me meer

Service op maat

volledige ontzorging

Als klant moet je geen omkijken hebben na je aankoop. Daarom bieden we een volledig pakket service-opties aan met ons Crooze mobiliteitsplan. Uitgebreide verzekeringen, onderhoud op locatie en zelfs pechhulp is mogelijk.

Crooze Experience Center

Crooze moet je ervaren

Seeing is believing, en dat geldt zeker voor onze e-mobility oplossingen. Kom daarom langs in ons Experience Center op Katendrecht. Daar vertellen we je alles over e-mobility, je vind er de laatste nieuwe modellen e-bikes en kun je een proefrit maken.

Maak een afspraak

Op de kaart

Crooze store and headquarters

Fenixloods Katendrecht,
Veerlaan 19G
3072 AN Rotterdam

T: 010 760 28 88
E: info@letscrooze.com

Open in google maps

Direct kopen?

Kijk en vergelijk onze e-bikes

In de webshop vind je al onze producten. Je plaats gemakkelijk direct een bestelling, of je maakt een afspraak voor een bezichtiging.

Naar de webshop