06-50 73 72 38 info@letscrooze.com
Selecteer een pagina

motion engineering

UNIEK DESIGN, KRACHT, BEREIK EN MOBILE CONNECTIVITY
COBOC E-BIKES

ELECTRIC. LIGHTWEIGHT. DIFFERENT.

E-mobility is de toekomst en COBOC toont dat nu al op straat. Alle COBOC E-bikes zijn lichtgewicht. De bediening is eenvoudig en intuitief. COBOC E-bikes worden met zeer groot vakmanschap gemaakt in Duitsland, Heidelberg en bieden een zeer hoge stabiliteit en bijzonder lange levensduur. COBOC E-bikes moet je echt eens komen bekijken want je zult je zelf afvragen…is dit wel een E-bike?

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE COBOC FILM

ONTDEK COBOC E-BIKES BIJ CROOZE

Om een COBOC te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CROOZE in Rotterdam. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de COBOC style voelen, bekijk dan de COBOC film en zie je zelf al rijden op deze prachtige kwaliteits E-bike gemaakt bij onze ooster buren.

Lets Crooze

COBOC E-BIKES ZIJN ER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. DE ONE EN DE SEVEN EN BEIDEN WORDEN ONDERSTEUNT DOOR DE COBOC APP

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

COBOC ONE Soho – 13,7 kg

De COBOC ONE Soho F1 is met 13,7 kg gewicht een super lichte e-bike met een fantastisch mooi design. De stijl van de Soho is geinspireerd door Swinging London in de jaren 60. Deze COBOC One Soho ziet eruit als een normale fiets maar het is toch echt een E-bike.

 

COBOC ONE Rome – 14,4 kg

De COBOC ONE Rome is net als alle andere COBOC zeer onderscheidend door een prachtig design en een zeer lichtgewicht frame wat de e-bike een totaal gewicht geeft van maar 14,4 kg. Deze single speed E-bike lijkt niet op een E-bike maar is het wel, en wat voor één! Leverbaar in 3 maten, Small, Medium en Large.

COBOC ONE Brooklyn – 14,1 kg

De COBOC ONE Brooklyn is een e-bike waarop je door de stad zal zwieren door de 35 mm banden.

COBOC ONE eCycle F1 – 10,7 kg

.

COBOC SEVEN Vesterbro – 15,6 kg

In stijl naar je werk of gewoon voor de fun een stuk rijden? De COBOC SEVEN Vesterbro is de ultieme design E-bike. Met een superlicht gewicht van 15,6 kg en een single speed aandrijving, krachtige remmen en een perfecte zithouding zorgen ervoor dat een rit op deze E-bike tot een waar feest wordt. De COBOC SEVEN Vesterbro is een full connected e-bike met jouw mobiele telefoon door gebruik te maken van de COBOC app. DE naam Vesterbro is afgeleid van de Vesterbro wijk in Kopenhagen waar E-bikes op alles voorrang hebben gekregen. Deze COBOC heeft een prachtig vormgegeven bagage ophangrek waardoor het meenemen van een prachtige designerstas de rij ervaring compleet maakt.

COBOC SEVEN Kanda – 15,7 kg

 

COBOC SEVEN Montreal – 15,9 kg

 

COBOC TEN Torino – 14,5 kg

 

COBOC App

Draadloos communiceren met de COBOC E-bikes doe je met de COBOC App. In de app maak je een persoonlijk profiel aan die alle rijbewegingen van de COBOC regsitreert en prachtig weergeeft. Met de app bedien je ook de verlichting en de power waarmee je wilt rijden. In de ap uiteraard een een navigatie systeem en moicht je service nodig hebben dan zoekt de app de dichtstbijzijnde COBOC service shop voor jou op.

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestigd aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op zondag en maandag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

8 + 2 =