06-50 73 72 38 info@letscrooze.com

DUTCH FASHION BIKES

STERK, BETROUWBAAR EN MOOI
CORTINA E-BIKES

DUTCH FASHION BIKES

De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu ge├╝pdatet. De designers volgen de laatste mode- en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven.

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE CORTINA FILM

ONTDEK CORTINA E-BIKES BIJ CROOZE

Om een CORTINA te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CORTINA in Rotterdam. Er staan diverse CORTINA E-bike modellen klaar voor een proefrit uiteraard met de vakkundige uitleg van de CROOZE E-bike specialisten. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de CORTINA experience voelen, bekijk dan de CORTINA film en zie je zelf al rijden op deze prachtige E-bike.

Lets Crooze

CORTINA E-BIKES ZIJN ER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. BEKIJK HIERONDER DE E-OCTA, E-YOYA EN DE E-U1

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

CORTINA E-U1

3 EN 7 VERSNELLINGEN

Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of het werk!

CORTINA E-OCTA

7 EN 8 VERSNELLINGEN

De Cortina E-OCTA is uitgerust met het Bafang M400-systeem. Dit is een intelligent en onderhoudsvrij systeem met een minimale kans op storingen. In de motor van het Bafang M400-systeem zijn een kracht- en rotatiesensor ingebouwd. De combinatie van deze twee sensoren berekent hoeveel ondersteuning je nodig hebt en geeft je een natuurlijke fietservaring.

CORTINA E-YOYA en E-YOYA PLUS

7 VERSNELLINGEN

In de Cortina-collectie vind je verschillende e-bikes met het Cortina Ecomo-systeem. Deze fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor die direct bij het wegrijden ondersteuning geeft. De modellen met het Cortina Ecomo 36 volt-systeem hebben de mogelijkheid om in te stellen hoe snel de onder steuning moet beginnen. De E-YOYA Plus is een hippe e-bike voor dagelijks gebruik, maar door het comfortabele zadel en handvatten ook erg geschikt voor langere afstanden! Met een lage instap voor extra comfort en verkrijgbaar in twee kleuren. Zie jij jezelf al fietsen op deze mooie e-bike, waarvan je bijna niet ziet dat het een e-bike is?

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestigd aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op zondag en maandag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

10 + 3 =