06-50 73 72 38 info@letscrooze.com
Selecteer een pagina

no

 

Compromises

DESIGN VOUWFIETS, KABELLOOS, UNIXSEX EN SNEL
GOCYCLE NO COMPROMISE E-BIKE

OPVOUWBAAR

 

Met de trein of auto en dan nog met de fiets? De GOCYCLE is de perfecte vouwbare e-bike. Alle uitvoeringen van GOCYCLE zijn vouwbaar, lichtgewicht, kabelloos, ergonomisch en ziet er prachtig uit, echt een design e-bike. Ontwerper Richard Thorpe werkte jarenlang voor McLaren racing cars en met de daar opgedane kennis heeft hij de GOCYCLE e-bike vorm gegeven, zonder compromissen en enkel gericht op het zo comformatbel reizen en rijden op een GOCYCLE.

Kom de GOCYCLE uitproberen bij CROOZE en ervaar waarom woon-werk verkeer ineens heel erg prettig kan worden. En dan nog maar niet te spreken hoe makkelijk je een GOCYCLE kunt meenemen in jouw auto, op de boot en waar je ook heen gaat.

 
 
 

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE GOCYCLE FILM

ONTDEK GOCYCLE E-BIKES BIJ CROOZE

 

Ze zeggen dat je het wiel niet opnieuw kunt uitvinden of het ontwerp van een fiets kunt verbeteren…GOCYCLE deed beide.

Er staan diversre GOCYCLE E-bike modellen klaar voor een proefrit uiteraard met de vakkundige uitleg van de CROOZE E-bike specialisten. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de GOCYCLE beleving voelen, bekijk dan de GOCYCLE film en zie je zelf al rijden op deze toch wel zeer bijzondere opvouwbare e-bike.

Lets Crooze

DE GOCYCLE OPVOUWBARE E-BIKE GS, G3 en GX

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

GOCYCLE GS
DIRECT LEVERBAAR!
snelheid tot 32 km/u

De GOCYCLE GS is een unisex E-bike, opvouwbaar en daardoor compact en vrijwel onderhoudsvrij. De GOCYCLE GS is bij uitstek geschikt voor stads woon-werk verkeer. Vervoer van de GOCYCLE GS E-bike in het openbaar vervoer is een optie maar ook ideaal om mee te nemen in de boot, camper, caravan en uiteraard in je auto. De GS en de andere GOCYCLE modellen hebben een sterke verwijzing naar de autoindustrie omdat ontwerper Richard Thorpe jarenlang werkte voor de ontwerpafdeling van McLaren Cars. Zo zijn het frame en de velgen van de GOCYCLE GS gemaakt van magnesium, een lichte metaalsoort maar wel bijzonder sterk. In totaal weegt deze GOCYCLE GS slechts 16,5 kilo!

GOCYCLE G3
snelheid tot 32 km/u

De GOCYCLE G3 is een kabelloze unisex E-bike, opvouwbaar en daardoor compact en vrijwel onderhoudsvrij. De GOCYCLE G3 is bij uitstek geschikt voor stads woon-werk verkeer, maar ook ideaal om mee te nemen in de boot, camper, caravan. openbaar vervoer en uiteraard in je auto. De G3 en de andere GOCYCLE modellen hebben een sterke verwijzing naar de autoindustrie omdat ontwerper Richard Thorpe jarenlang werkte voor de ontwerpafdeling van McLaren Cars. Zo zijn het frame en de velgen van de GOCYCLE G3 gemaakt van magnesium en in totaal weegt deze GOCYCLE G3 slechts 16 kilo!

GOCYCLE GX
snelste opvouwbare e-bike ter wereld (vanaf april bij CROOZE)

De GOCYCLE GX kan binnen 10 seconden in- of uitgevouwen worden! Eenmaal ingevouwen kan de GOCYCLE GX makkelijk worden opgeborgen of met gemak rollend worden meegenomen. Door de krachtige lithium ion batterij (300Wh) is een bereik tot 65 km haalbaar. De GX is de eerste GOCYCLE die is uitgerust met de vernieuwde All Weather Tyre met een verbeterde grip en lekbestendigheid. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw is deze innovatieve e-bike is een must voor woon- werkverkeer.

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

 

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestig aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op zondag en maandag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

7 + 10 =