06-50 73 72 38 info@letscrooze.com
Selecteer een pagina

SMART SIMPLE STYLISH

 
UNIEK DESIGN, KRACHT, KETTINGLOOS EN OPVOUWBAAR

 

MANDO FOOTLOOSE

SMART INSIDE

 

 

MANDO FOOTLOOSE gebruikte de kennis vanuit de auto industrie om een serie hybride systemen te maken. De kettingloze aandrijving van de MANDO FOOTLOOSE maakt het mogelijk dat alle belangrijke onderdelen zijn weggewerkt in het frame en de E-bike bijzonder onderhoudsvriendelijk is. De MANDO FOOTLOOSE zou zomaar jouw ideale E-bike zijn voor woon en werk verkeer want doordat de E-bike eenvoduig op te vouwen is kun je overal naar toe.

 

 
 
 

 

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE MANDO FOOTLOOSE FILM

 

ONTDEK MANDO FOOTLOOSE E-BIKES BIJ CROOZE

 

Om een MANDO FOOTLOOSE te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CROOZE in Rotterdam. Er staan MANDO FOOTLOOSE E-bike modellen voor je klaar voor een proefrit door hartje Rotterdam. Ervaar waarom de MANDO FOOTLOOSE de iedeale E-bike is voor in de stad. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast het MANDO FOOTLOOSE gevoel krijgen? Bekijk dan de MANDO FOOTLOOSE film en zie je zelf al heerlijk toeren van A naar B.

Lets Crooze

 

MANDO FOOTLOOSE IM IS HET LAATSTE MODEL VAN MANDO EN TE ZIEN EN TE ERVAREN BIJ CROOZE

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

MANDO FOOTLOSE IM
Pedelec (25 km/u) 

De MANDO FOOTLOOSE IM is het nieuwste model van MANDO FOOTLOOSE en heeft een verwijderbare accu die prachtig in het frame is verwerkt. Het ontwerp van IM is bijzonder elegant en het opvouwen van de E-bike gaat bijzonder eenvoudig. De MANDO FOOTLOOSE IM is voorzien van aluminium voor- en achterwielen en beschikt over krachtige schijfremmen. De aandrijving van het achterwiel is kettingloos. Je trapt met een MANDO FOOTLOOSE IM wel op de trappers maar daarmee zet je een senor aan de gang die de motor in het achterwiel aandrijft. Hierdoor is deze E-bike een bijzonder aparte verschijnijg en uniek in zijn soort. De topsnelheid is 25 km/u en je leest alle benodigde info af op het fraaie stuur dsiplay.

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

 

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestigd aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op zondag en maandag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

4 + 3 =