06-50 73 72 38 info@letscrooze.com

COOL TO HAVE >

 

FUN TO RIDE

NEDERLANDS DESIGN, INNOVATIEF EN OERDEGELIJK
QWIC E-BIKES

COOL TO HAVE >

FUN TO RIDE
Met elke QWIC E-bike rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. De e-bike is een serieus alternatief voor de auto.
 
 
 

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE QWIC FILM

ONTDEK QWIC E-BIKES BIJ CROOZE

 

Om een QWIC te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CROOZE in Rotterdam. Er staan diversre QWIC E-bike modellen klaar voor een proefrit uiteraard met de vakkundige uitleg van de CROZZE E-bike specilisten. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de QWIC experience voelen, bekijk dan de QWIC film en zie je zelf al rijden op deze prachtige Hollandse E-bike.

Lets Crooze

QWIC E-BIKES ZIJN ER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. DE PERFORMANCE, PREMIUM, TREND EN COMPACT SERIES

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE

STROMER ST 1

Pedelec (25 km/u) en Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST1 is het openingsmodel van de STROMER E-bike collectie maar doet in zijn geheel niet onder voor de andere modellen. De STROMER ST1 heeft een prachtig design, een geweldige wegligging en zeer krachtige accu en motor. Alle bekabeling is keurig weggewerkt in het frame. De ST1 beschikt over krachtige hydraulische remmen en heeft een actieradius tussen de 40 en 120 km, afhankelijk van de stand van de aandrijving.

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

 

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestig aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op maandag zij wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom, dus ook op zondag.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

9 + 13 =