06-50 73 72 38 info@letscrooze.com
Selecteer een pagina

The Swiss

driving experience

ERVAAR HET UNIEKE DESIGN, KRACHT, BEREIK EN MOBILE CONNECTIVITY
STROMER E-BIKES

DRIVE YOUR STYLE

Herontdek jouw mobiliteit met de Stromer E-bikes. STROMER E-bikes passen perfect bij jouw individuele manier van woon en werk verkeer binnen de stad en daarbuiten. Alle technolgie van de STROMER e-bikes zit prachtig geintergreerd in het design inclusief een touchscreen en verbinding met jouw mobiele telefoon. STROMER E-bikes zijn er in verschillende uitvoering en is ook verkrijgbaar in een high Speed uitvoering waardoor je in veel gevallen de auto definiteif kunt laten staan.

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE STROMER FILM

ONTDEK STROMER E-BIKES BIJ CROOZE

Om een STROMER te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CROOZE in Rotterdam. Er staan diverse STROMER E-bike modellen klaar voor een proefrit uiteraard met de vakkundige uitleg van de CROOZE E-bike specialisten. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de STROMER experience voelen, bekijk dan de STROMER film en zie je zelf al rijden op deze machtige Zwitserse E-bike.

Lets Crooze

STROMER E-BIKES ZIJN ER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. DE ST1, ST1X, ST3 en ST5.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

STROMER ST1

 

 

 

Speed Pedelec (45 km/u)

 

De allrounder voor het dagelijkse leven.

 

De legendarische ST1 werd volledig vernieuwd. Het resultaat: Stromers eerste klas instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

De ST1 – net zo spontaan als u.

Tot 90 km bereik kunt u ontspannen daar aankomen, waar het net spannend is. Extra mijlen op de agenda? Met optionele uitbreiding tot 180 km bereik geen probleem.

ST1 Launch Edition.

 

In 2011 veroorzaakte de ST1 voor het eerst een sensatie en is internationaal doorgestart. Nu is de legende volledig herzien en opnieuw uitgegeven als een gelimiteerde oplage: Met duidelijke lijnen, een display geïntegreerd in de bovenbuis en betrouwbare aandrijving, vertegenwoordigt de ST1 Launch Edition een nieuw tijdperk van rijplezier. 

Als rijplezier een kleur heeft, dan deze! In schitterend Yellow en met geïntegreerd design brengt de ST1 LE plezier op het woon-werkverkeertraject.

STROMER ST 1X

Pedelec (25 km/u) en Speed Pedelec (45 km/u)

Ontdek de kleurrijke STROMER ST1x. De e-bike dat perfect past bij woonwerkverkeer. De ST1x zit vol met innovaties. Zo is alle technologie naadloos geintegreerd in het design, inclusief een touchscreen display waarmee je volledige controle krijgt over je ST1x. Daarnaast is de ST1x te koppelen aan je mobiele telefoon – middels de stromer APP – waarmee je o.a. de STROMER ST1x op slot kunt zetten. .

STROMER ST 2S

Speed Pedelec (45 km/u)

UITLOPEND!
De STROMER ST2s is per 1 januari 2019 definitief vervangen door de ST5. Om die reden gaat de ST2s er definitief uit. Dus ben je toch nog opzoek naar dit elegante en sportieve model dan kun je contact opnemen voor de beschikbaarheid.
Nu nog slechts 1 ST2s (maat L) Leverbaar. Zie onze scherpe aanbieding.

STROMER ST 3

Speed Pedelec (45 km/u)

Met de ST3 hebben we een opvolger van de iconische ST2. De frame geometrie en functionaliteit is identiek aan die van de ST5, echter beschikt niet over Di2 en de motor heeft minder vermogen. De ST3 is ten opzichte van zijn voorganger uitgevoerd met een sterkere 820watt motor.

STROMER ST3 Anniversary Edition

Speed Pedelec (45 km/u)

De gelimiteerde oplage voor het tienjarige jubileum: naast de klassieke eigenschappen van de ST3 krijgt de ST3 Anniversary Edition er nog verfijnde details en een maximale actieradius bovenop.

STROMER ST 5

Speed Pedelec (45 km/u)

De ST5 is de opvolger van de Ultiem sportive ST2s. Met een nieuw ontwikkelde frame geometrie, alle bedrading in het stuur weggewerkt en een nieuwe krachtig 850watt motor met de nieuwe Sport-stand die nog meer vermogen levert met een simpele druk op de knop. Met zijn 27’5 inch wielen en high-performance Pirelli banden heeft deze nieuwe STROMER een verbeterde wegliggiing. Ook de connectivity is uitgebreid en verbeterd,met; KEYLESS, SEAMLESS & UNLOCKING (ver-/ontgrenden van de e-bike met je telefoon, geen pincode meer nodig en geen sleutel meer nodig om je accu te ver-/ontgrenden!)

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestigd aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op zondag en maandag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

1 + 15 =