Selecteer een pagina

The Swiss

driving experience

ERVAAR HET UNIEKE DESIGN, KRACHT, BEREIK EN MOBILE CONNECTIVITY

STROMER E-BIKES

DRIVE YOUR STYLE

Herontdek jouw mobiliteit met de Stromer E-bikes. STROMER E-bikes passen perfect bij jouw individuele manier van woon en werk verkeer binnen de stad en daarbuiten. Alle technolgie van de STROMER e-bikes zit prachtig geintergreerd in het design inclusief een touchscreen en verbinding met jouw mobiele telefoon. STROMER E-bikes zijn er in verschillende uitvoering en is ook verkrijgbaar in een high Speed uitvoering waardoor je in veel gevallen de auto definiteif kunt laten staan.

GA RUSTIG ZITTEN, RELAX EN BEKIJK DE STROMER FILM

ONTDEK STROMER E-BIKES BIJ CROOZE

Om een STROMER te ervaren moet je er natuurlijk op gereden hebben en dat kan bij CROOZE in Rotterdam. Er staan diverse STROMER E-bike modellen klaar voor een proefrit uiteraard met de vakkundige uitleg van de CROOZE E-bike specialisten. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

Wil je alvast de STROMER experience voelen, bekijk dan de STROMER film en zie je zelf al rijden op deze machtige Zwitserse E-bike.

Lets Crooze

STROMER E-BIKES ZIJN ER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN. DE ST1, ST1X, ST2, ST2 S EN BINNENKORT DE ST5

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFRIT BIJ CROOZE – GEBRUIK DAARVOOR HET FORMULIER ONDER AAN DEZE PAGINA

STROMER ST 1
PER 2018 UITLOPEND

Kom langs voor aantrekkelijke aanbiedingen

(zolang de voorraad strekt)


Pedelec (25 km/u) en Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST1 is het openingsmodel van de STROMER E-bike collectie maar doet in zijn geheel niet onder voor de andere modellen. De STROMER ST1 heeft een prachtig design, een geweldige wegligging en zeer krachtige accu en motor. Alle bekabeling is keurig weggewerkt in het frame. De ST1 beschikt over krachtige hydraulische remmen en heeft een actieradius tussen de 40 en 120 km, afhankelijk van de stand van de aandrijving.

STROMER ST 1X

Pedelec (25 km/u) en Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST1X zit tussen de ST1 en de ST2 en heeft met als de ST2 een display in het frame waarop alle fietsfuncties zijn af te lezen. Daarnaast is de ST1X te koppelen aan je mobiele telefoon waarmee je o.a. de STROMER ST1X op slot kunt zetten. Ontdek bij CROOZE hoe fantastisch deze Zwitserse E-bike rijdt.

STROMER ST 2

Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST2 is het alternatief voor woon werk verkeer. Laat de auto vanaf nu maar staan en stap op deze Zwisterse krachtpatser, trotseer de weergoden en komt fris en vit aan op jouw bestemming. Met een maxiamle snelheid van 45 km/u laat u het stilstaande verkeer snel achter je. De STROMER ST2 is verbonden met je mobiele telefoon en heeft een touchscreen in het frame. Er zijn twee uitvoeringen, de comfort en de sport en in de kleuren High Gloss White en Matt Black. In stijl en duurzaam van A naar B.

STROMER ST 2S

Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST2S is echt iets bijzonders en misstaat niet naast jouw premium auto of sportwagen. De STROMER ST2S is de krachtpatser onder de E-bikes. En met een snelheid tot 45 km/u ben je snel op de plaats van bestemming terwijl anderen zich verbijten in de file. De ST2S is ontwikkeld op basis van de beste componenten. En met een bereik van maximaal 180 km, afhankelijk van de belasting, weet je dat vrijwel iedere bestemming te bereiken is.

COMING SOON 2018 – STROMER ST 5

Speed Pedelec (45 km/u)

De STROMER ST5 wordt nu al de supercar onder de Speed pedelecs genoemd en is de eerste STROMER die alle kabels uit het zicht heeft, een super cleane E-Bike dus.

EN WAT KOMT ER NOG MEER IN 2018

ST 1X IN DE KLEUREN SAND EN OCEAN

De STROMER ST1X Speed Pedelec (45 km/u) in twee geheel nieuwe frame kleuren, Sand en Ocean.

KLAAR OM DE CROOZE E-BIKES BETER TE LEREN KENNEN

Contact ons en stel jouw vraag of reserveer een proefrit

Of bel ons direct

Ons telefoonnummer is 010 760 28 88 en wij staan jou heel graag ter woord.

Of kom de CROOZE winkel bezoeken

Wij zijn gevestig aan de Veerlaan 19G – 3072 AN Rotterdam in de Fenixloods Katendrecht recht tegen over Hotel New York. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten maar alle andere dagen ben je van harte welkom, dus ook op zondag.

Of je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het email formulier en we zullen je z.s.m. antwoorden

9 + 10 =